Диалогът между ЕС и Китай младежка политика и експертен семинар

12 Април 2016
« към Други

В периода 30 май-3 юни 2016 ще се проведе семинар: "Диалогът между ЕС и Китай младежка политика и експертен семинар", Суджоу и Шанхай, Китай

Семинарът е организиран от All-Китай федерация на младежта (ISYF) и Европейската комисия. На него ще се фокусира върху темата  "Подходи за това как младежките организации достигане до младите хора", ще се засегнат темите, като: участие на младите хора, младежки социално включване, анти-радикализация, изграждане на капацитет на младежки организации, стойност на образованието, новите медии ще заемат решаващо място. Подходите за достигане до младите хора, най-вече ще бъдат обсъдени два аспекта, "Как" и "Какво", което позволява фокусиране върху организационна основа и перспективите, съответно.
Всеки, който активно работи с младежи, или младежките организации, свързана с ЕС - котайското младежко сътрудничество може да изрази интерес да участват и да посочи теми за активен принос в семинара. Участниците могат да представляват национален, местен или регионален публичен орган, с нестопанска цел, или неправителствена организация, структура, активна на европейско равнище в областта на младежта (ENGO), международна правителствена организация с нестопанска цел, или съответния проект за сътрудничество между ЕС и Китай в областта на младежта.

Краен срок: 12 април 2016, 23:59 (CET).

Повече информация и кандидатсване може да намерите тук.

« към Други

Календар

Анкета

Какво знаете за ТСА?

Всички анкети »

Информационни материали