Намерете информация за културните събития в България

10 Май 2013
« към Други

Кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019 г. е уникална възможност за промотиране на града на европейската и международната културна сцена и за по-добър живот за жителите и гостите на града. Организаторите на Кандидатурата са подготвили специален онлайн справочник, който дава информация за всички културни събития, случващи се в София.

Ако живееш извън София, можеш да намериш полезна информация в списание „Програмата”. То е едно от най-популярните издания за култура в България с голяма аудитория в цялата страна. „Програмата” не е просто справочник, но дава идеи на своите потребители как да прекарат своето свободно време по един различен начин. Списанието съдържа статии по различни теми, свързани със сферата на киното, театъра, музиката, визуалните изкуства, спорта и т.н. Освен в популярни заведения в страната, можеш да консултираш безплатно списанието чрез неговия сайт или просто да станеш „фен” на неговата фейсбук страница.  

Друга възможност да намериш подробна информация за културния афиш на България е порталът „Културни новини”.

EVENTS.bg е онлайн календар, съдържащ събития за социалния, политически и икономическия живот в България. Той цели да бъде директната връзка между планирани инициативи и публиката, до която те искат да достигнат. В базата данни можеш да откриеш информация за образователни курсове, културни събития и конкурси.

В случай че искаш да закупиш билет за различни културни събития в страната, най-лесният начин да направиш това е чрез сайта eventim.bg.

« към Други

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност