Национални дни на кариерата 2023

15 Март 2023
« към Други

Центърът за развитие на човешките ресурси, Национален Европас Център България, Национален Еврогайдънс Център България, eTwinning България, Национална мрежа Евродеск – България и „Vet National Team“, ще вземат участие в ежегодно провежданите Национални дни на кариерата, организирани от Job Tiger.

Очакваме Ви на най-мащабното кариерно изложение в България – „Национални дни на кариерата „Job Tiger“ на следните локации:

  • 1 април, Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2, гр. София;
  • 4 април, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус, гр. Велико Търново;
  • 8 април, Хотел-галерия „Графит“, бул. „Княз Борис I-ви“ 65, 9000 Варна Център, гр. Варна
  • 11 април, Русенски университет „Ангел Кънчев”, ул. "Студентска" 8, гр. Русе

По време на събитиеята на специално изграден щанд, посетителите ще могат да се запознаят с дейност "Европас", „eTwinning“, „Еврогайдънс“ и „Евродеск“ и „Vet National Team“ и възможностите, които предоставят в сферата на образованието и обучението. Нашите експерти ще бъдат на разположение да Ви представят платформата Европас и възможностите, които предоставя за работа и обучение в Европа. Ще имате възможност да се запознаете с новите функционалности на платформата, чрез която може да представите своите знанията, умения и компетенции с цел намиране на работа, обучение или стаж, както и да бъдете информирани за отскоро въведената двуфакторна автентификация с цел защита на Вашите данните.

Ще Ви очакваме!

Повече информация: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays

« към Други

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност