Проект „Европейски граждани в движение" и кампанията "Time to Move"- Варна

07 Ноември 2017
« към Кампании

Колекция от събития за младите хора. 

Какво е общото между тенис на маса, футбол, флашмоб и младежка столица? Отговорът на този въпрос е един - проект „Европейски граждани в движение" и кампанията "Time to Move"  в град Варна. Събитията обхващат над 10 успешни инициативи на младежи, които се реализират от Сдружение "Европейски проекти в България", което е Мултиплаер и Евродеск точка за България. В тях са включени състезания по двойки за тенис на маса, футбол на малки вратички с деца и младежи от неравностойно положение, флашмоб с младежи от организацията на обмен в Италия, посланици в Брюксел на "Варна на картата" в Европа.

В двата града - столицата София и младежката столица Варна с финансовата помощ на ФРГИ и гиганта в технологиите SAP са организирани празници на програмирането към инициативата "Meet and Code" за ученици от средния и горния курс на училищата - 74 СУ "Гоце Делчев" /София/ и Професионална техническа гимназия /Варна/.

#TImetomove2017, #VarnaEuropeanYouthCaital2017, #MeetandCode, #AssociationEuropeanprojectsinBulgaria,#YEYouthpasswhynotItaly

« към Кампании

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност