DiscoverEU се готви да изпрати нови пътници на европейско пътешествие!

26 Ноември 2018
« към Кампании

Току-що си навършил или ще навършиш 18 тази година? Имаме добра новина! Можеш да спечелиш билет от DiscoverEU и да опознаеш Европа с млади пътешественици като теб! Новият кръг за кандидатстване започва на 29 ноември 2018 г.!

След много успешен първи кръг на DiscoverEU, получили толкова много положителни отзиви и вдъхновяващи истории от младите пътешественици, подготвяме старта на втория кръг.

Първият кръг на DiscoverEU събра заедно хиляди млади хора, изграждайки по този начин истинска общност в цяла Европа. Участниците се намираха един друг в социалните мрежи, пътуваха заедно, запознаваха се с различни култури, опитваха местни храни и дори си помагаха взаимно да се справят с предизвикателствата по време на пътуването.

2018 година е Европейска година на културното наследство и младите пътешественици имаха също възможност да участват в множество прояви, свързани с културното наследство на Европа.

Кой може да кандидатства и как?

  • Кандидатите трябва да са навършили 18 години на 31 декември 2018 г. и да имат готовност да пътуват между 15 април и 31 октомври 2019 г. за максимален срок от 30 дни.
  • Тези, които се интересуват от участие, трябва да кандидатстват през Европейския младежки портал.
  • Комисия за оценка ще разгледа кандидатурите и ще определи успешните кандидати.
  • Кандидатите ще бъдат уведомени за резултатите от подбора в средата на януари 2019 г. 

За повече информация вижте: https://europa.eu/youth/discovereu_bg

Присъедини се към Facebook групата # DiscoverEU, за да научиш повече за общността и приключенията на пътешествениците: https://www.facebook.com/groups/245370079553195/

« към Кампании

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност