#CedefopPhotoAward 2018

27 Април 2018
« към Образование

CEDEFOP, Европейският център за развитие на професионалното обучение, стартира #CedefopPhotoAward 2018.
Целта на конкурса е да мобилизира групи от ЕС на професионално обучаващи се (в професионалното образование и обучение - първоначално или продължаващо професионално обучение по-късно), плюс Норвегия и Исландия, за да покажат какво представляват професионалното образование и обучение за тях и да илюстрират техния ежедневен учебен опит.
Снимките трябва да разказват история. Участниците трябва да формират екип от максимум четирима членове и да създадат оригинална снимка - сбор не повче от три до пет снимки и разказ -  до 100 думи.
Индивидуалните участия няма да бъдат приемани. Само един отбор от всяко училище / институция за професионално образование и обучение може да участва в конкурса. Всеки отбор може да подаде само една фотография.
Предвидени са  три награди  - за трите най-добри фоторепортажа.
Първата и втората награда ще бъдат: екскурзия до Виена, Австрия, за двамата победители и за техния учител, който ще присъства и на Европейската гала вечеря - на 8 ноември, както и на церемонията по награждаването - на 9 ноември 2018 г.
Третата награда ще бъде пътуване до Солун за екип и учител - за откриването на Международния филмов фестивал в Солун -през ноември 2018 г.
Фотографиите на победителите и кандидатите ще бъдат изложени във Виена и Солун.
Краен срок: 15 юли 2018 г., 23:59 часа CET.
Научете повече: https://bit.ly/2HghiU2
« към Образование

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност