Европейската комисия стартира роуминг в EU Photo Contest

21 Юли 2017
« към Конкурси

От 15 юни европейците могат да използват своите мобилни телефони (разговори, SMS и данни), когато пътуват в ЕС без допълнителни такси за роуминг. Това означава, че хората могат лесно да поддържат връзка с приятели, колеги и членове на семейството, когато пътуват без страх от високи сметки за телефон.
За да отбележи края на таксите за роуминг за пътуващите в ЕС, Европейската комисия стартира роуминг в EU Photo Contest.
Всеки постоянно пребиваващ в ЕС е поканен да представи до три снимки, показващи как използва мобилния си телефон или таблет без такси за роуминг, докато пътува в ЕС.
Снимките трябва да имат кратко описание и трябва да бъдат изпратени чрез [https://www.messenger.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.messenger.com%2Ft%2FDigitalSingleMarket%2F%3Fmessaging_source%3Dsource% 253Аpages% 253Amessage_shortlink]
Снимки ще бъдат качени в [https://www.facebook.com/pg/DigitalSingleMarket/photos/?tab=album&album_id=1620708064669159] конкурс фото галерия.
Участниците ще трябва да поканят своите приятели да харесат снимките.
Три победители ще бъдат избрани въз основа на броя на лайковете на техните снимки във фото галерията на конкурса Facebook.
Снимките с най-голям брой харесвания ще бъдат обявени на 16 септември 2017 00:01 Централноевропейско лятно време за победители.
Краен срок: 16 септември 2017, 00:01 Централноевропейско лятно време.
Научете повече: http://bit.ly/2sE5VgH
« към Конкурси

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност