Конкурс ICT 2013 - Млади посланици

03 Юни 2013
« към Конкурси

Европейската комисия кани млади учени и студенти от сферата на информационните и комуникационните технологии, да участват в събитието "ICT 2013 - Create, connet, grow", което ще се състои във Вилнюс от 6 до 8 ноември 2013 г. и ще бъде фокусирано върху програма Хоризонт 2020 - новата програма на ЕС за изследвания и иновации за периода 2014-2020 г.


Младите посланици ще се включат в събитието в следните роли:
- репортери за сесиите - те ще следят отделни сесии от конференцията и ще подготвят резюмета с най-важната информация от тях, която ще бъде публикувана в блога на събитието
- активни промоутъри на конференцията - те ще заснемат събитието и ще реализират кратки интервюта
- наблюдатели на изложбите - тяхната роля е да отбележат най-атрактивните творби от изложбите и да подпомагат посещенията на ученици и студенти
- мениджъри на дейността в социалните мрежи - ще бъдат в ролята на своеобразни координатори, управляващи постъпилата от всички посланици информация и ще преценят коя част от нея да бъде публикувана във Facebook и Twitter.

Кандидатите трябва да са студенти, докторанти или изследователи и да са на възраст максимум 30 години; трябва да притежават добри познания по английски език, да са мотивирани за участие и да имат интерес към темите на конференцията.

Можеш да кандидатстваш онлайн до 5 юни 2013 г. 16:00 централно европейско време.

« към Конкурси

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност