Конкурс за рисунка

31 Май 2013
« към Конкурси

Екипът на The Best of Bulgaria, с подкрепата на „Тектрис консулт инк.“, Невада, САЩ, организира първото по рода си Състезание по изобразително изкуство, което ще съвпадне с подготовката по пускането на пазара на престижното и образователно приложение за iPad “The Best of Bulgaria”.

В състезанието могат да участват всички български деца (деца с поне един български родител) на възраст между 5 и 16 години. Участието е безплатно. Работите ще бъдат оценявани в три възрастови групи (5-8 г., 9-12 г. и 13-16 г.) и два раздела („Български деца, живеещи в България“ и „Български деца, живеещи в чужбина“).

Шестте класирани на първо място победители ще получат последен модел 16GB WiFi iPad с приложението “The Best of Bulgaria”, а следващите класирани девет участници ще получат грамоти. Творбите на първите десет класирани участници във всяка група ще бъдат показани на изложба в София, организирана за откриването на приложението, и ще бъдат включени в самото приложение.

Подробните правила на конкурса и начините за участие са публикувани в сайта на инициативата на български и на английски език.

Крайният срок за участие е 25 юни 2013 г.

« към Конкурси

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност