Adobe Youth Voices Aspire Awards

24 Март 2014
« към Конкурси

Млади хора от целия свят, на възраст между 13 и 19 години,  са поканени да се включат в това глобално състезание и креативно да изразят своето виждане  за промяна в местните общности чрез фото есета, музикални клипове и други форми на визуално повествование.

Участниците ще трябва да обединят усилията си с по-възрастни преподаватели, които са от всяко училище или младежка неформална организация в световен мащаб. Преподавателите могат да работят във формални и неформални образователни сред (класната стая, младежки център, НПО). Допустимите проекти трябва да демонстрират силата на медиите, за да се даде гласност на младежките проблеми и тревоги.

Предложенията трябва да бъдат подадени от правоимащ възрастен възпитател . Те ще трябва да бъдат оригинални , с висококачествено съдържание за онлайн гледане и гласуване.

Конкурсът предлага седем стандартни категории съдържание , представляващи визуални методи за разказване на истории , които варират от музикални видеоклипове до фотоесета .
Печелившите проекти ще получат широко признание и експозиция чрез широка дистрибуторска мултиплатформа  на тяхната работа , включително и онлайн списание за печат, филмови фестивали , както и DVD .

Участието е напълно безплатно и не изисква използването или закупуването на продукти на Adobe .

Крайни срокове :

  • 14 Февруари 2014 (съдържание , произведено между 2010 и 2013 г.) .
  • 18-ти Април 2014 (съдържание , произведено след 2014 г.) .


Научете повече тук : http://youthvoices.adobe.com/awards

« към Конкурси

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност