национална среща „Чрез култура и предприемачество“ -25 и 26 юни, 2013 г.

31 Май 2013
« към Еразъм +

Ако си млад човек на възраст между 15 и 30 години,
Ако се интересуваш от култура и изкуство,
Ако обмисляш да се развиваш кариерно в областта на културните и творчески индустрии,
Ако искаш да научиш повече за това как се управлява театър, как се прави телевизионно предаване или как се организира международен фестивал,
Включи се в националната среща „ Чрез култура и предприемачество“ на 25 и 26 юни, 2013 г. в София.
В рамките на форума участниците ще имат възможност за учебни посещения и срещи в малки групи с хора на изкуството, културни оператори и бизнеси, за дискусии и дебати за професионалната реализация на младите хора в културните и творческите индустрии. Ще търсим заедно решения за увеличаване на младежката заетост чрез култура и творчество.
Форумът се организира от Фондация ЖАР в рамките на проекта „Младите хора – създатели на политики за общността чрез творчество и култура“, съфинансиран от програма „Младежта в действие“. Разходите за пътни, нощувки и храна се поемат от организаторите.
За да кандидатстваш за участие в националната младежка среща, трябва да попълниш кратък формуляр, който да изпратиш на имейл wad@women-bg.org до 10 юни 2013 г. До 14 юни 2013г. ще получиш отговор дали си одобрен за участие. Формулярът за кандидатстване можеш да изтеглиш от сайта на фондация ЖАР.
Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да се свържеш с организаторите на телефон 02/ 952 66 64; 0879 651 043 или ни имейл: wad@women-bg.org

« към Еразъм +

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност