Денят на Европа

16 Май 2015
« към Еразъм +

Центърът за развитие на човешките ресурси – Програма „Еразъм+“, Национален Европас център България, eTwinning България, Национален Еврогайдънс център България, Информационен център „Европа Директно” – София, Европейски потребителски център България, Комисия за защита на потребителите и EURES България организираха празничен концерт по случай Деня на Европа 9-ти Май и Европейската младежка седмица на голямата поляна в Южен парк - София.

     Събитието беше открито от Вицепремиера по европейските политики и институционалните въпроси г-жа Меглена Кунева, след което приветствия изказаха г-н Димитър Маргаритов - председател на Комисията за защита на потребителите и г-жа Мануела Радева – директор на Центъра за развитие на човешките ресурси към МОН. Бяха организирани рекламни щандове с безплатни материали, на които представители на европейските мрежи и ЦРЧР предоставяха информация относно работа, обучение, потребителски права, службите на Европейския Съюз и др.

     Всички посетили събитието имаха възможност да се включат във викторините с атрактивни награди, отговаряйки на въпроси свързани с ЕС и в томболата, която донесе ваучери за техника на печелившите късметлии.

     За прекрасното настроение на публиката по време на концерта се погрижиха групите Орлин Дочев и просто приятели; Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, Liter Jack, Bobi Vaklinov, Каската, Lexus, Poalina, Pippi Rollin, TOTO и T.H.A.

Снимнки от мероприятието тук.

« към Еразъм +

Календар

Информационни материали

Европейски корпус за солидарност